Latest Press Releases
Monday, April 11, 2022
X DIAMOND 品牌进军欧洲市场,法国、瑞士等多地品牌门店即将启动
09:40 HKT/SGT
Blockpass Brings KYC Solutions to Winners Network Web3 Rewards Platform
07:00 HKT/SGT
Saturday, April 9, 2022
Cyber Yachts Presents the World's Most Expensive NFT
18:00 HKT/SGT
TheCapitalNet TV intros Into The Private Markets With Cyril Demaria
04:00 HKT/SGT
Friday, April 8, 2022
SCCG and RONIN Partner for North America TV Sports Data
21:04 HKT/SGT
Hitachi Astemo Accelerates Push Towards 2030 Carbon Neutrality with Renewable Energy, Expanding its Solar Power Generation
17:13 HKT/SGT
RTO of LTKM Berhad via the Acquisition of EMS Business for RM336 Million
15:00 HKT/SGT
G3 Global Gets Shareholders' Nod for Healthcare Venture and Three Other Resolutions
15:00 HKT/SGT
エーザイ、米国CMSによるアルツハイマー病治療に対するアミロイドを標的とするモノクローナル抗体に関するNational Coverage Determinationについて
14:00 HKT/SGT
CEPI Partners with Japan's NEC Group to Develop Artificial Intelligence-designed Broadly Protective Betacoronavirus Vaccine
13:50 HKT/SGT
NECとCEPI、最先端AIを活用し広範なベータコロナウイルス属に対応する次世代ワクチンの開発を開始
13:00 HKT/SGT
兴业银行境外债券承销业务一季度领跑市场
12:07 HKT/SGT
興業銀行境外債券承銷業務一季度領跑市場
12:06 HKT/SGT
日立Astemo、カーボンニュートラルに向けた太陽光発電設備導入拡大により再生可能エネルギー活用を加速
三菱電機グループ風土改革「骨太の方針」を策定
11:00 HKT/SGT
鷹美國際 (HK.02368) 收購越南工廠
10:59 HKT/SGT
ARMA International Forms Global Partnership With The Records and Information Management Professionals Australasia
09:00 HKT/SGT
Thursday, April 7, 2022
ElkNet v2 Set to Launch on April 9th for Token Upgrade & First Governance Vote
21:00 HKT/SGT
珠海金明獲百年老品牌余仁生保嬰丹代理權
20:31 HKT/SGT
Manicouagan 關鍵金屬鑽探更新:高級銠
Manicouagan 关键金属钻探更新:高级铑
19:30 HKT/SGT
Manicouagan Critical Metals Drilling Update: High-Grade Rhodium
19:30 HKT/SGT
Iskra, the Stealth Web3 Game Community Platform Scores $34 million USD Led by a Korean Online Giant
17:00 HKT/SGT
君联资本所投创新型疫苗领军企业瑞科生物在港交所成功上市
16:12 HKT/SGT
君聯資本所投創新型疫苗領軍企業瑞科生物在港交所成功上市
16:11 HKT/SGT
Legend Capital's Portfolio Company Recbio Lists on HKEX Successfully
16:10 HKT/SGT
三菱電機、スウェーデン昇降機事業会社Motum社を買収
15:30 HKT/SGT
Third M701JAC Gas Turbine Unit Begins Commercial Operation at GTCC Power Plant in Chonburi Province, Thailand
15:00 HKT/SGT
Honda、中古車サブスクリプションサービス「Honda Monthly Owner」の展開エリアを全国へ拡大
14:00 HKT/SGT
富士通オーストラリア、再エネ電力購入契約を締結
13:00 HKT/SGT
海通恒信:对标经济高质量发展要求 聚焦完善ESG管理
12:52 HKT/SGT
海通恒信:對標經濟高質量發展要求 聚焦完善ESG管理
12:51 HKT/SGT
思摩尔发布2021年财报,营收137亿,加码研发全球专利数量涨6成
12:03 HKT/SGT
思摩爾發佈2021年財報,營收137億,加碼研發全球專利數量漲6成
12:02 HKT/SGT
マツダ、新型クロスオーバーSUV「MAZDA CX-60」の日本仕様を初公開
12:00 HKT/SGT
三菱重工、タイの超大型複合火力発電所プロジェクトでM701JAC形GTCCの3号機が運転を開始
12:00 HKT/SGT
All-new Civic Type R Sets New Lap Record at Suzuka Circuit
11:31 HKT/SGT
BostonGene社、NECや日本産業パートナーズなどから1.5億米ドルのシリーズB資金調達を実施
10:00 HKT/SGT
Honda、新型「CIVIC TYPE R」が鈴鹿サーキットで最速ラップタイムを更新
10:00 HKT/SGT
BostonGene Announces $150 Million Series B Funding at a Multi-Billion Dollar Valuation, Propelling the Company to Unicorn Status
09:19 HKT/SGT
医思健康收购兽医业务 进一步整合宠物服务市场 提升市场占有率
09:17 HKT/SGT
醫思健康收購獸醫業務 進一步整合寵物服務市場 提升市場佔有率
09:16 HKT/SGT
EC Healthcare Acquires Veterinary Business, Further Consolidate the Pet Service Industry and Increase Market Shares
09:15 HKT/SGT
Netjoy Holdings Limited (HKG:2131): Revenue Rose to RMB 3.1 billion; Shows Resilient Business Growth, SaaS plus Live Streaming Fuels Long-term Development
08:35 HKT/SGT
X DIAMOND 新加坡培育钻石产业链布局迈向新里程碑
08:00 HKT/SGT
 ACN Search:

GoGBA WeChat mini programme (QR Code).

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »