Latest Press Releases
Tuesday, January 17, 2023
Soundskrit and AAC Technologies Announce Partnership to Bring the World's First High-Performance MEMS Directional Microphones to Market
17:21 HKT/SGT
第22屆香港眼鏡設計比賽頒獎典禮圓滿舉行
17:00 HKT/SGT
EtherMail's Web3 email solution enabled streamlined voting for Decrypt Studios' First Annual Crypties Awards
第22届香港眼镜设计比赛颁奖典礼圆满举行
17:00 HKT/SGT
ShineGlobal Social Networking Market Report 2022: ByteDance, Match Group, Newborn Town & More Lead Industry Trends
15:50 HKT/SGT
Indonesia Palm Oil in Indian Market: Sustainable and Reliable
15:00 HKT/SGT
Infocus International Brings Back Carbon Capture, Utilisation and Storage (CCUS) Online Masterclass
14:46 HKT/SGT
Fosun Receives RMB12 Billion Syndicated Loan to Consolidate Capital for Business Development
14:36 HKT/SGT
中国最大的传统美容服务提供商美丽田园医疗健康于香港联合交易所主板挂牌
14:27 HKT/SGT
中國最大的傳統美容服務提供商美麗田園醫療健康於香港聯合交易所主板掛牌
14:26 HKT/SGT
BeautyFarm Med, the largest provider of traditional beauty services in China Successfully Listed on the Main Board of SEHK
14:25 HKT/SGT
“大家的果园” 百果园集团正式登陆香港交易所主板市场
14:13 HKT/SGT
“大家的果園” 百果園集團正式登陸香港交易所主板市場
14:12 HKT/SGT
Society Pass, Inc. (SOPA) / NusaTrip Expands Services to Philippines
14:00 HKT/SGT
GlobalLogic to Open New Digital Engineering Centers in Spain
12:21 HKT/SGT
1MetaWorld forms JV with FAME Universe to deliver immersive metaverse fashion experience
12:00 HKT/SGT
TOYOTA GAZOO Racing、N.アル-アティヤ/M.ボーメル組がダカールラリー2連覇
11:30 HKT/SGT
Honda、自然関連財務情報開示タスクフォース(TNFD)フォーラムに参画
11:30 HKT/SGT
富士通、台湾の安心・安全な社会実現に貢献する「台湾中央気象局第六世代スーパーコンピュータシステム」を構築
TOYOTA、2023年生産台数 基準値について発表
11:00 HKT/SGT
Fujitsu develops supercomputer system for Taiwan's Central Weather Bureau for numerical weather forecasting
10:27 HKT/SGT
Second consecutive DAKAR victory for TOYOTA GAZOO Racing
10:09 HKT/SGT
Monday, January 16, 2023
MX Hub (UAE) Announces Award Recipients
22:50 HKT/SGT
碧瑶中标环保署价值3,700万港元服务合约 为新界西提供厨余收集服务
19:52 HKT/SGT
碧瑤中標環保署價值3,700萬港元服務合約 為新界西提供廚餘收集服務
19:51 HKT/SGT
Baguio wins EPD service contract worth HK$37 million to provide food waste collection services in New Territories West
19:50 HKT/SGT
Eisai Files Marketing Authorization Application for Anti-Amyloid-Beta Protofibril Antibody Lecanemab for Early Alzheimer's Disease in Japan
17:56 HKT/SGT
冠君产业信托「Love · Play · Farm」收成日
17:50 HKT/SGT
冠君產業信託「Love · Play · Farm」收成日
17:49 HKT/SGT
MHI Signs MoU to Collaborate in Feasibility Studies on Ammonia Co-Firing for Power Generation in BLCP Power Station
17:49 HKT/SGT
Champion REIT organises "Love . Play . Farm" Harvest Day
17:48 HKT/SGT
三菱重工、タイ・BLCPパワー社の石炭火力発電所に対するアンモニア混焼導入へ覚書に調印
16:00 HKT/SGT
百果园正式登陆港交所 水果零售龙头强者愈强
15:21 HKT/SGT
百果園正式登陸港交所 水果零售龍頭強者愈強
15:20 HKT/SGT
百果园今日香港上市:品牌优势突出 全产业链布局彰显核心竞争力
14:11 HKT/SGT
百果園今日香港上市:品牌優勢突出 全產業鏈佈局彰顯核心競爭力
14:10 HKT/SGT
百果园今日正式登陆港交所 经营基本面良好后续发展潜力巨大
14:08 HKT/SGT
百果園今日正式登陸港交所 經營基本面良好後續發展潛力巨大
14:07 HKT/SGT
蔡文勝入股維力生活科技,品牌餐飲賦能裂變擴張!
11:28 HKT/SGT
JCB offers 10% cashback campaign for JCB cardmembers for purchases in Japan
11:00 HKT/SGT
鹰普精密:美国同业三年上涨近300% 公司对标估值极低 业绩盈喜极具成长性
10:21 HKT/SGT
鷹普精密:美國同業三年上漲近300% 公司對標估值極低 業績盈喜極具成長性
10:20 HKT/SGT
Impro: Share price of U.S. peer up nearly 300% in three years. Impro issues positive profit alert with extremely low comparable valuation
10:19 HKT/SGT
Fujitsu and Sapporo Medical University launch joint project to realize data portability in the healthcare field
10:17 HKT/SGT
札幌医科大学と富士通、ヘルスケア領域のデータポータビリティ実現に向けて、個人の健康データの活用推進に合意
10:00 HKT/SGT
 ACN Search:

Smart Digital Retail Philippines will be moved to April 13, 2023 and will take place at the same time and venue as planned.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »