Latest Press Releases
12:54 HKT/SGT
Honda、「スーパーカブ C125」に新色を追加し発売
12:00 HKT/SGT
WOOTRADE Announces Strategic Partnership with Injective Protocol
08:00 HKT/SGT
德林控股(1709.HK)擬收購加州ONE Carmel超豪華住宅項目加速多元化投資
07:45 HKT/SGT
德林控股(1709.HK)拟收购加州ONE Carmel超豪华住宅项目加速多元化投资
07:45 HKT/SGT
DL Holdings (1709.HK) to acquire ONE Carmel in California
Thursday, June 11, 2020
The first A+H+G insurance company is ready to embark on its journey: CPIC discloses intention to float at the London Stock Exchange
16:55 HKT/SGT
三菱電機、パワーデバイス製作所「新製造拠点」開設のお知らせ
15:00 HKT/SGT
AppsFlyer Luncurkan 'Zero', Software & API Gratis Untuk Kelola Media Digital Internal Brand
15:00 HKT/SGT
GCOX-LaLigaがGCOXおよびLaLigaの限定商品と交換可能な主要デジタルリワードプラットフォーム、セレブオークションの設立日程を発表
14:15 HKT/SGT
14:15 HKT/SGT
Hitachi: Establishment of and Participation in the ESG Disclosure Study Group Comprised of 19 Companies in the Private Sector
12:50 HKT/SGT
NEC: Asia Direct Cable Consortium to Build New Asia Pacific Submarine Cable
12:30 HKT/SGT
獲小米認購 全球移動流量平臺優克聯登陸美股
11:31 HKT/SGT
获小米认购 全球移动流量平台优克联登陆美股
11:30 HKT/SGT
Honda、「CLARITY FUEL CELL」個人のお客様向けリースの取り扱いを開始
11:30 HKT/SGT
CropLife Asia Commends UN Call for Action to Avoid "Global Food Emergency" & Rallies Regional Stakeholders
11:00 HKT/SGT
ソニー・グローバルエデュケーションとZ会、ロボット・プログラミングとSTEAM教育を融合した新たな小学生向け通信教育講座を共同開発
11:00 HKT/SGT
東急リバブルとNEC、AI技術を活用した区分マンション投資に対するマッチングシステムの開発に着手
11:00 HKT/SGT
NEC、画像解析で人の密集度合い(ソーシャルディスタンシング)をリアルタイムに可視化する技術を開発
11:00 HKT/SGT
NEC、アジア地域内を結ぶ9,400kmの光海底ケーブル「Asia Direct Cable (ADC)」の供給契約を締結
11:00 HKT/SGT
民間企業19社で構成する「ESG情報開示研究会」の発足と参画について
11:00 HKT/SGT
富士通、DXを支えるソリューション「FUJITSU Hybrid IT Service」を提供
10:00 HKT/SGT
ジュビリーエース、ライブメガドローで総額$170万ドルを提供
10:00 HKT/SGT
Honda Establishes Hynex Mobility Service, a New Joint Venture Company, to Accelerate Advancements Toward Next-generation Connected Services Business in China
08:59 HKT/SGT
Fujitsu Hybrid IT Service Supports DX by Optimizing Hybrid IT Environment with the Latest Technology and Delivery Models
08:47 HKT/SGT
99 Problemz Music takes on the Music Industry
08:30 HKT/SGT
Bigtincan(R) Announces Spring Release 2020 to Empower Remote Workers With New Capabilities for Document Automation, Internal Communication, and Sales Readiness 2.0.
08:00 HKT/SGT
Agilex Biolabs Encourages Biotechs to Move Delayed Trials to Australia at BIO Digital 2020
05:00 HKT/SGT
Tiger Trade Launches SGX Trading, Meeting Increased Demand from Singapore and Southeast Asian Investors
04:00 HKT/SGT
Wednesday, June 10, 2020
Start-up Express Pitching Contest showcases innovative solutions
20:30 HKT/SGT
HKTDC overseas business promotion showcases Hong Kong's technology in action
20:00 HKT/SGT
首家A+H+G保險公司蓄勢待發:中國太保於倫敦證券交易所披露上市意向函
19:02 HKT/SGT
首家A+H+G保险公司蓄势待发:中国太保于伦敦证券交易所披露上市意向函
19:01 HKT/SGT
日本医師会・日本ユニシス・日立・日本IBM、「AIホスピタルによる高度診断・治療システム」社会実装に向けたプロジェクトを開始
18:00 HKT/SGT
WARC Awards 2020 - Effective Content Strategy winners announced
17:30 HKT/SGT
三菱重工サーマルシステムズ、台湾のエアコン市場向け販売強化へ
17:30 HKT/SGT
AppsFlyer Launches Zero, its Free-for-Life Software & APIs to Help Brands Tap into Their Owned Media
16:00 HKT/SGT
Honda、中国次世代コネクテッドサービス事業に向けた進化を加速し、新たな合弁会社Hynex Mobility Serviceを設立
16:00 HKT/SGT
MHI Thermal Systems Ramping Up Marketing of Air Conditioners in Taiwan
15:44 HKT/SGT
日立:当社名誉相談役 庄山悦彦の逝去について
15:00 HKT/SGT
富士通とPalantir Technologies Inc.が戦略的提携
15:00 HKT/SGT
Fujitsu Enters Strategic Alliance with Palantir Technologies Inc. and Becomes Flagship Technology Partner for Palantir Technologies Japan
14:17 HKT/SGT
 ACN Search:

Summer Sourcing Weeks | Go Online will feature a wide range of products including lighting, electronics, ICT, medical and healthcare items, houseware, home textiles and furnishings, fashion, gifts and premiums, printing and packaging and more, enabling companies to continue to explore cross-industry business opportunities. See https://ssw.hktdc.com.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »