Latest Press Releases
Friday, October 18, 2019
Hong Kong International Optical Fair opens in November
20:00 HKT/SGT
WRC 第13戦 ラリー・スペイン プレビュー:グラベルとターマック。二種類の路面を走行するミックスサーフェス・ラリーにタイトルをかけて挑む
17:00 HKT/SGT
Toyota Yaris WRC Set for Crucial Mixed-surface Spectacular
16:37 HKT/SGT
2019香港ESG报告大奖公布获奖企业
16:02 HKT/SGT
2019香港ESG報告大獎公佈獲獎企業
16:01 HKT/SGT
2019 Hong Kong ESG Reporting Awards Winners Announced
16:00 HKT/SGT
港股期权 "限时0佣" !富途证券助力港股老司机
15:18 HKT/SGT
港股期權「限時0佣」!富途證券助力港股老司機
15:16 HKT/SGT
国内タクシー配車サービスアプリ初、S.RIDEがwhat3wordsと提携しサービスを拡充
15:00 HKT/SGT
ソニービジネスソリューション、東京都交通局様から都営地下鉄浅草線、大江戸線への無停電電源装置(UPS)納入を受注
15:00 HKT/SGT
Overview of Honda Exhibits at the 26th ITS World Congress 2019 in Singapore
14:46 HKT/SGT
Malaysian Companies Develop Ingredients for World's First Healthy Bubble Tea
14:45 HKT/SGT
Hitachi Automotive Systems Starts Mass Production of High Voltage and High Output EV Inverter, the First in the World
14:33 HKT/SGT
シェアサイクルを活用した観光振興・地域活性化に向けて、宿毛市と民間企業2社が連携協定を締結
14:00 HKT/SGT
Honda、「第26回ITS世界会議シンガポール2019」出展概要を発表
14:00 HKT/SGT
TOYOTA、C-HRをマイナーチェンジし、“GR SPORT”を設定
13:30 HKT/SGT
Honda、「FREED/FREED+」をマイナーモデルチェンジし発売
11:40 HKT/SGT
日立オートモティブシステムズ、世界に先駆けEV向け高電圧高出力インバーターを量産化
10:00 HKT/SGT
日立と各企業、岩見沢市、北海道大学COI『食と健康の達人(R)』、「"健康と地方創生"を基盤とした健康経営都市事業」を開始
09:00 HKT/SGT
Hitachi Launches Dashboard for Building Owners and Managers to Check the Operation and Maintenance Status of Building Facilities, Including Elevators
08:03 HKT/SGT
Bitnasdaq:集中型取引からエコエンジン分散型取引所への発展を主導
07:00 HKT/SGT
Thursday, October 17, 2019
WARC releases 'Asia's Anatomy of Effectiveness' a report on the five key lessons to deliver effective advertising in Asia
19:30 HKT/SGT
Eco Expo Asia opens 30 October to feature latest green tech and products
19:00 HKT/SGT
HOLISTA響應全球對糖尿病和肥胖症的擔憂 攜手合作夥伴開發全球首款健康泡泡茶配料組合
17:00 HKT/SGT
HOLISTA响应全球对糖尿病和肥胖症的担忧 携手合作伙伴开发全球首款健康泡泡茶配料组合
17:00 HKT/SGT
Holista Collaborates to Develop World's First Combined Suite of Healthybubble Tea Ingredients amidst Concerns of Diabetes and Obesity
17:00 HKT/SGT
In Collaboration with Manchester United Football Club, VisitMalta Opens a New Chapter in the Asian Market
15:00 HKT/SGT
ソニー、ヤマハ発動機とエンタテインメント用車両によるサービスを開始
14:00 HKT/SGT
三菱自動車、ラグビーニュージーランド代表チーム公認の特別仕様車「ALL BLACKS Edition」を発売
13:45 HKT/SGT
トヨタ、新型カローラシリーズ 受注状況について
13:30 HKT/SGT
TOYOTA、東京モーターショー FUTURE EXPOに2020年冬頃発売予定の「超小型EV」を出展
13:30 HKT/SGT
Toyota to Show Production-Ready Ultra-Compact BEV at 2019 Tokyo Motor Show "FUTURE EXPO"
12:48 HKT/SGT
デンソー、第26回ITS世界会議シンガポール2019に出展
12:00 HKT/SGT
ソニー、フラッグシップレンジスマートフォン『Xperia 5』をソフトバンクより発売
12:00 HKT/SGT
中国電力・明電舎・マツダ、EV駆動用バッテリーのリユース技術を活用したバーチャルパワープラント実証試験について
12:00 HKT/SGT
Honda、オーディオ機器用蓄電機「LiB-AID E500 for Music」の受注を開始
11:00 HKT/SGT
NEC、東京ボランティア・市民活動センターと包括連携協定を締結
11:00 HKT/SGT
亞信科技與阿里雲達成雲MSP戰略合作 聯手共建雲生態
10:33 HKT/SGT
Cloud MSP Strategic Cooperation between AsiaInfo Technologies and Alibaba Cloud to Jointly Build Cloud Ecosystem
10:32 HKT/SGT
香港董事学会对2019年10月16日发表之施政报告作出回应:乱局不平 难言发展
09:40 HKT/SGT
香港董事學會對2019年10月16日發表之施政報告作出回應:亂局不平 難言發展
09:39 HKT/SGT
Wednesday, October 16, 2019
Hong Kong Trade Development Council welcomes support measures in Chief Executive's Policy Address
20:00 HKT/SGT
HKTDC Hong Kong Electronics Fair and electronicAsia attract 67,000+ buyers
20:00 HKT/SGT
CoinEx Chain launches Nodes Election, Hoo.com joins with 4 Nodes Partners
19:00 HKT/SGT
Payvil与香港TNG金融科技集团合作 把跨境支付服务带到世界各地
18:33 HKT/SGT
 ACN Search:

At this year's Autumn HKTDC Hong Kong Electronics Fair, the new Nanjing 5G Pavilion showcased the latest 5G industrial and commercial applications.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »