Latest Press Releases
14:23 HKT/SGT
伯克哈德·迪克教授正式加入德視佳眼科國際醫學顧問委員會
14:22 HKT/SGT
Dr. Burkhard Dick Joins the EuroEyes International Medical Advisory Board
14:21 HKT/SGT
ソニー、大学と共同でイノベーションと研究開発を促進する「Sony Research Award Program」を北米に加えて欧州でも展開
14:00 HKT/SGT
マツダ、クルマのペーパークラフトとぬり絵で「MAZDA3オリジナルデザインコンテスト」を開催
ベスタス、日本最高層クラスの風力発電機を納入へ
14:00 HKT/SGT
Growing Food Crisis in Asia Calls for More Regional "Farm-to-Fork Cooperation & Collaboration" Says CropLife Asia
13:19 HKT/SGT
Major drop in levels of streaming piracy seen in Indonesia over the last 10 months
12:00 HKT/SGT
日立、ウェブサイト「Hitachi Origin Story」を開設
新娱科控股于香港联交所主板上市
11:38 HKT/SGT
新娛科控股於香港聯交所主板上市
11:37 HKT/SGT
Sino-Entertainment Technology Holdings Commences Trading on the Main Board of The Stock Exchange of Hong Kong Limited
11:36 HKT/SGT
HKTDC Entrepreneur Day helps start-ups redefine industries
君实生物今起登陆科创板:致力打造中国创新型生物制药领域标杆
10:22 HKT/SGT
Former Chief Risk Officer of Hong Kong Exchange & Clearing (HKEX) joins Samtrade FX as Chief Risk and Compliance Officer
10:00 HKT/SGT
NECとコエドブルワリー、雑誌記事をAIで分析し世代の特徴を表現したクラフトビール「人生醸造craft」を開発
10:00 HKT/SGT
富士通コネクテッドテクノロジーズ、国立長寿医療研究センターと健康長寿社会に向けた共同研究を開始
09:00 HKT/SGT
Tuesday, July 14, 2020
Hao Tian Development Plans Joint Venture to Conduct Research and Develop Cell-based and Biological Therapies for the Treatment of Liver Diseases
17:27 HKT/SGT
デンソー、本社の土壌・地下水調査結果および対策について
16:30 HKT/SGT
SDK Develops Wet-Resistant Heat-Conductive Aluminum Nitride Filler
16:00 HKT/SGT
四大动力支撑高成长性 渤海银行首发值得关注
15:56 HKT/SGT
四大動力支撐高成長性 渤海銀行首發值得關注
15:55 HKT/SGT
君实生物与Revitope签署研发及许可协议共同开发新一代精准靶向免疫疗法
15:00 HKT/SGT
昭和電工、高耐湿・高熱伝導の窒化アルミニウムフィラーを開発
15:00 HKT/SGT
昊天发展组合营公司 研发肝细胞与生物疗法
14:20 HKT/SGT
昊天發展組合營公司 研發肝細胞與生物療法
14:19 HKT/SGT
力世纪宣布与ROHM共同完成新一代碳化矽双逆变器800V系统首个原型
12:02 HKT/SGT
力世紀宣布與ROHM共同完成新一代碳化矽雙逆變器800V系統首個原型
12:01 HKT/SGT
APOLLO FUTURE MOBILITY GROUP Announces Completion of First Prototype of Next-generation SiC Dual Inverter 800V System Co-Developed with ROHM
12:00 HKT/SGT
三菱電機、5G基地局用GaN増幅器モジュールの小型・高効率化技術を開発
12:00 HKT/SGT
ダイキン工業と日立、協創を通じ需要変動に即応する生産・販売計画の立案・実行支援ソリューションを運用開始
12:00 HKT/SGT
三菱商事など、CO2を原料とするパラキシレン製造に関する開発に着手
11:00 HKT/SGT
JCB and Nexi in partnership to increase security for international e-commerce spend
NEC、石坂産業とスマートプラント実現に向け協業
10:00 HKT/SGT
エーザイとバイオジェン、BAN2401についてプレクリニカル(無症状期)アルツハイマー病を対象とした新たな臨床第III相試験(AHEAD 3-45)を開始
10:00 HKT/SGT
Mitsubishi Coporation: Initiation of "Technology Development for Para-xylene Production from CO2"
08:51 HKT/SGT
Eisai: Initiation of New Phase III Clinical Study (Ahead 3-45) of ban2401 Preclinical (Asymptomatic) Alzheimer's Disease
08:20 HKT/SGT
Monday, July 13, 2020
Novotech Webinar: Why the Asia-Pacific is Attracting 10,000 Oncology Trials and How Biotechs Can Tap the Region
19:00 HKT/SGT
A Free Bitcoin Tax Solution for This Season
18:00 HKT/SGT
HRCとポル・エスパルガロ選手の契約が合意
HRCとアレックス・マルケス選手が契約更新に合意
17:00 HKT/SGT
노보텍 (Novotech) 웨비나: 아시아 태평양 지역이 10,000 건의 종양학 임상시험을 유치하고 있는 이유 및 바이오텍 회사들이 이 지역의 장점을 활용할 수 있는 방안
17:00 HKT/SGT
Novotech網絡研討會:亞太地區為何吸引了多達10,000例腫瘤學試驗,以及生物技術公司如何利用該地區的優勢
17:00 HKT/SGT
Novotech网络研讨会:亚太地区为何吸引了多达10,000例肿瘤学试验,以及生物技术公司如何利用该地区的优势
17:00 HKT/SGT
 ACN Search:

Summer Sourcing Weeks | Go Online will feature a wide range of products including lighting, electronics, ICT, medical and healthcare items, houseware, home textiles and furnishings, fashion, gifts and premiums, printing and packaging and more, enabling companies to continue to explore cross-industry business opportunities. See https://ssw.hktdc.com.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »