Latest Press Releases
Monday, June 29, 2020
歐科雲鏈:研發投入構築競爭壁壘,搶灘區塊鏈新基建
10:45 HKT/SGT
NECプラットフォームズ、海洋プラスチックごみ等の環境問題の解決に貢献する高機能バイオ素材「NeCycle」を販売開始
10:00 HKT/SGT
富士通、世界9カ国のビジネスリーダーを対象とした「グローバル・デジタルトランスフォーメーション調査レポート 2020」を公開
10:00 HKT/SGT
NEC、ベクトル型スーパーコンピュータ「SX-Aurora TSUBASA」のデータセンター向け新モデルを販売開始
10:00 HKT/SGT
打造智慧化的客户端全生命周期管理 广发经纪(香港)和京东数科签署合作协议
09:12 HKT/SGT
打造智慧化的用戶端全生命週期管理 廣發經紀(香港)和京東數科簽署合作協議
09:11 HKT/SGT
Fujitsu Global Survey Demonstrates How Digital Transformation Provides Value to Society
09:06 HKT/SGT
中国动力积极扩展中外业务 把握新能源汽车市场机遇
09:03 HKT/SGT
中國動力積極擴展中外業務 把握新能源汽車市場機遇
09:02 HKT/SGT
China Dynamics Actively Expands in the PRC and Overseas, Seizes Opportunities in NEV Market
09:01 HKT/SGT
Sunday, June 28, 2020
永泰生物制药有限公司全球发售
21:46 HKT/SGT
永泰生物製藥有限公司全球發售
21:45 HKT/SGT
HKTDC Summer Virtual Expo goes live on Monday
17:00 HKT/SGT
Saturday, June 27, 2020
Global K-Pop #BLACKPINK LIVE comeback party #TwitterBlueroom
17:00 HKT/SGT
コロナウイルスに打ち勝つ―新規投資家が現在の経済情勢を乗り越えていく方法―
Friday, June 26, 2020
亚洲先锋娱乐控股有限公司自愿公告开展新业务活动
21:07 HKT/SGT
亞洲先鋒娛樂控股有限公司自願公告開展新業務活動
21:06 HKT/SGT
APE Announces Commencement of New Business Activity
21:05 HKT/SGT
コマツの悲惨な安全記録
20:00 HKT/SGT
Komatsu's Dismal Safety Record
19:00 HKT/SGT
Mounting Allegations at Prolacta Biosciences
15:00 HKT/SGT
NEC、Twitter上の災害に関する情報をリアルタイムで解析・可視化する「高度自然言語処理プラットフォーム」を発売
14:00 HKT/SGT
Hitachi and Microsoft Form a Strategic Alliance to Advance Next-generation Digital Solutions for Manufacturing and Logistics across Southeast Asia, North America and Japan
13:00 HKT/SGT
Showa Denko Group Recycles 4.43 Million Aluminum Cans in FY2019
13:00 HKT/SGT
Mario Store Named 'Most Popular Gaming Shops' in the Middle East
11:30 HKT/SGT
Honda、ロードスポーツモデル「CBR400R」のロゴデザインを変更し発売
11:30 HKT/SGT
Honda、クロスオーバーモデル「400X」のカラーリングを変更し発売
昭和電工、2019年度アルミ缶リサイクル活動実績を発表
11:30 HKT/SGT
日立とマイクロソフトが、東南アジア・北米・日本における製造・ロジスティクス分野向け次世代デジタルソリューションに関する戦略的提携で合意
10:00 HKT/SGT
노보텍 (Novotech) 웨비나: 아시아 태평양 지역이 간학 분야에서 진행 중이거나 예정된 전세계 임상시험의 60%를 유치하는 이유
09:00 HKT/SGT
노보텍 (Novotech), 한국의 병상 1,300개 규모 부산대학교병원과 파트너십 체결
09:00 HKT/SGT
第一上海首次覆盖人瑞人才(06919),给予买入评级,目标价56港元
08:01 HKT/SGT
第一上海首次覆蓋人瑞人才(06919),給予買入評級,目標價56港元
08:00 HKT/SGT
Thursday, June 25, 2020
三菱重工、世界の海運業界における脱炭素化を促進 マースクゼロカーボンシッピング研究所の設立に参画
16:00 HKT/SGT
MHI Group to Participate in Establishment of The Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping
15:25 HKT/SGT
OmniSci Marks Membership in TM Forum, Showcases Early Results with Telecom Industry Leaders Around 5G Business Resiliency
15:00 HKT/SGT
NEC: Alliance for Joint Research and Development and Global Rollout of ICT Products Utilizing Innovative Optical and Wireless Technologies
14:06 HKT/SGT
NTTとNEC、革新的光・無線技術を活用したICT製品の共同研究開発およびグローバル展開で提携
14:00 HKT/SGT
マツダ、「ボンゴブローニイバン」を一部改良して販売開始
11:00 HKT/SGT
Eisai Receives Approval for Parkinson's Disease Treatment Equfina in South Korea
10:47 HKT/SGT
エーザイ、パーキンソン病治療剤「エクフィナ(R)」(一般名:サフィナミドメシル酸塩)が韓国において承認を取得
10:00 HKT/SGT
NEC、企業のモダナイゼーションを推進するメインフレーム「ACOSシリーズ」を強化
10:00 HKT/SGT
Honda、「CIVIC TYPE R」マイナーチェンジモデル発売延期について
广阔市场下的行业领头羊 河南宏力医院今踏入招股第一日
08:33 HKT/SGT
 ACN Search:

Summer Sourcing Weeks | Go Online will feature a wide range of products including lighting, electronics, ICT, medical and healthcare items, houseware, home textiles and furnishings, fashion, gifts and premiums, printing and packaging and more, enabling companies to continue to explore cross-industry business opportunities. See https://ssw.hktdc.com.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »