Latest Press Releases
Monday, July 6, 2020
Honda、「N-BOX」シリーズが2020年上半期 新車販売台数 第1位を獲得
14:00 HKT/SGT
Honda、インドのパワープロダクツ現地法人の社名変更について
14:00 HKT/SGT
トヨタ、2000GTの補給部品を復刻・再販売
13:30 HKT/SGT
Toyota Reproduces and Sells Spare Parts for 2000GT
12:37 HKT/SGT
微创医疗再获资本青睐,旗下心律管理业务引入新投资者
11:17 HKT/SGT
微創醫療再獲資本青睞,旗下心律管理業務引入新投資者
11:16 HKT/SGT
Favored by Capital Market Again, MicroPort's CRM Business Brings in New Investor
11:15 HKT/SGT
HOYAと日立、超音波内視鏡システムの長期技術提携および製品供給に合意
11:00 HKT/SGT
VIET CAPITAL BANK and 7-ELEVEN VIETNAM Launch JCB CARD
11:00 HKT/SGT
Fujitsu Embarks Towards 'New Normal', Redefining Working Styles for its Japan Offices
10:47 HKT/SGT
Privity FZ LLE participates in Verofax pre-seed investment round
10:40 HKT/SGT
エーザイ、抗てんかん剤「フィコンパ(R)」(一般名:ペランパネル水和物)の新剤形となる細粒剤を新発売
10:00 HKT/SGT
富士通、ニューノーマルにおける新たな働き方「Work Life Shift」を推進
10:00 HKT/SGT
エーザイ、自社創製の新規不眠症治療薬「デエビゴ(R)」(一般名:レンボレキサント)が日本において不眠症に対する適応で新発売
09:00 HKT/SGT
Eisai to Launch In-House Developed New Anti-insomnia Drug Dayvigo (Lemborexant) with Indication for Insomnia in Japan
08:33 HKT/SGT
Eisai: New Fine Granule Formulation of Anti-epileptic Drug Fycompa Launched in Japan
08:05 HKT/SGT
Saturday, July 4, 2020
三大催化剂利好内房 疫情下冲出首家内房新股
17:38 HKT/SGT
三大催化劑利好內房 疫情下衝出首家內房新股
17:37 HKT/SGT
先見の明のない製品StickSafeは、前例のないウイルスの蔓延との戦いにおいて、その正当な位置をついに見つけました
Friday, July 3, 2020
三菱自動車、愛知県蒲郡市と災害時協力協定を締結
16:00 HKT/SGT
Five Advisors With Focus Partner Firm Escala Partners Named to Australia's Top 100 Financial Advisers 2020 List
11:00 HKT/SGT
NEC and JAMSTEC Develop AI-based System for Measuring Microplastics in the Ocean
10:30 HKT/SGT
NEC、しんきん情報サービスと協業し、金融業界初となる為替振込業務の自動化機能を備えた信用金庫向けBPOサービスを提供
10:00 HKT/SGT
NEC、海洋研究開発機構とともに、AIを活用した海洋マイクロプラスチック計測システムを開発
Thursday, July 2, 2020
兴业银行全球银行排名晋升至第21位
19:01 HKT/SGT
興業銀行全球銀行排名晉升至第21位
19:00 HKT/SGT
乙醇生产系统第一股中科天元(1156.HK) 在手订单充足支撑高增长
17:48 HKT/SGT
乙醇生產系統第一股中科天元(1156.HK) 在手訂單充足支撑高增長
17:48 HKT/SGT
零售业务发展迅猛 渤海银行进入招股第二日
17:10 HKT/SGT
零售業務發展迅猛 渤海銀行進入招股第二日
17:09 HKT/SGT
Gynesys Best Home Security Urges Businesses to Work with African-American Owned Commercial Security Firms in the Aftermath of CPI Security CEO's Remarks; Prepared to Work with Carolina Panthers, Charlotte Hornets to Replace CPI as Major Sponsor
15:00 HKT/SGT
TOYOTA、ポルテならびにスペイドに安全・安心装備を充実させた特別仕様車を設定
13:30 HKT/SGT
ベルシステム24とソニーCSL、独自開発の人工知能(AI)技術によるコンタクトセンター運用に特化したサービスの提供を開始
13:00 HKT/SGT
Singapore's Leading B2B Tech Event Stack Rescheduled to 2021
10:52 HKT/SGT
安捷證券:阿里巴巴(9988.HK)基本盤無可撼動,首次覆蓋給予「買入」評級
10:31 HKT/SGT
安捷证券:阿里巴巴(9988.HK)基本盘无可撼动,首次覆盖给予“买入”评级
10:30 HKT/SGT
NEC、生体認証・映像分析技術とサーマルカメラを組み合わせた感染症対策ソリューションを販売開始
10:00 HKT/SGT
MOG Recorded a YOY Earnings Growth for the year ended 31 March 2020 by leveraging its extensive retail network and strong brand recognition to capture new market opportunities
08:25 HKT/SGT
MOG录得截至2020年3月31日止之年度业绩增长 凭借广泛零售网络及强劲品牌知名度抓紧未来市场机遇
08:22 HKT/SGT
MOG錄得截至2020年3月31日止之年度業績增長 憑藉廣泛零售網絡及強勁品牌知名度抓緊未來市場機遇
08:21 HKT/SGT
Wednesday, July 1, 2020
廣發証券榮獲全球人才發展領域「奧斯卡」——ATD「卓越實踐獎」
20:17 HKT/SGT
愛點擊(ICLK.US) - SaaS領域不能忽視的一匹黑馬
19:27 HKT/SGT
爱点击(ICLK.US) - SaaS领域不能忽视的一匹黑马
19:26 HKT/SGT
华领医药宣布Dorzagliatin与二甲双胍联合用药III期注册临床研究24周核心研究取得正面结果
19:02 HKT/SGT
 ACN Search:

Summer Sourcing Weeks | Go Online will feature a wide range of products including lighting, electronics, ICT, medical and healthcare items, houseware, home textiles and furnishings, fashion, gifts and premiums, printing and packaging and more, enabling companies to continue to explore cross-industry business opportunities. See https://ssw.hktdc.com.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »