Latest Press Releases
10:43 HKT/SGT
大連油運否認關閉AIS系統
10:42 HKT/SGT
Dalian Tanker Denies the Allegation of Closing AIS
10:41 HKT/SGT
TOYOTA、東京モーターショー FUTURE EXPOにて「MIRAI Concept」を初公開
Thursday, October 10, 2019
The Executive Talk: Mudman PCL (SET:MM)
19:00 HKT/SGT
Hitachi Expands Its Elevators & Escalators Business in Laos
18:53 HKT/SGT
网龙打造塞尔维亚全民创新平台 打通中东欧教育网络
18:51 HKT/SGT
網龍打造塞爾維亞全民創新平台 打通中東歐教育網絡
18:50 HKT/SGT
NetDragon Builds Serbian Public Innovation Platform, Opening Up Central and Eastern Europe Education Network
18:49 HKT/SGT
SDG Academy Indonesia to fast-track the nation's SDG progress
18:03 HKT/SGT
三菱重工エンジニアリング、広島高速交通株式会社にアストラムライン向け7000系新型車両を搬入
17:00 HKT/SGT
未开盘就爆升50% 鲁大师富途证券暗盘交易点解咁猛?
15:59 HKT/SGT
未開盤就爆升50% 魯大師富途證券暗盤交易點解咁猛?
15:57 HKT/SGT
MHIENG Completes First Delivery of 7000-Series New-Series Carriages for Hiroshima Rapid Transit's "Astram Line"
15:11 HKT/SGT
トヨタ・モビリティ基金、「水素社会構築に向けた革新研究助成」の2019年度の募集を開始
15:00 HKT/SGT
MHPS Completes 880MW Natural Gas-Fired GTCC, Jawa-2 Project for Indonesia's State-owned Electricity Provider, PLN
14:33 HKT/SGT
Toyota Mobility Foundation Calls for Third Round of Research Proposals to Support Innovative Hydrogen Energy Solutions
14:21 HKT/SGT
日立がラオスにおける昇降機事業を拡大
14:14 HKT/SGT
LEXUS、EVのコンセプトカーを第46回東京モーターショーに出展
13:36 HKT/SGT
Through Collaborative Creation with Hitachi, Seiyu Introduces a System to Stores that Automatically Replenishes Based on Demand Forecasted by AI
13:33 HKT/SGT
Lexus: The Future is Electrified
12:50 HKT/SGT
日立、シームレスなデータ運用でお客さまのデジタルトランスフォーメーションに貢献するスケールアウト型フラッシュストレージやクラウド関連サービスを販売開始
11:00 HKT/SGT
日立、最先端AEMSと水素エネルギーによるスマートシティへ「HARUMI FLAG」にAI-AEMSを導入
11:00 HKT/SGT
JCBと富士通、デジタルアイデンティティー領域における共同研究を開始
11:00 HKT/SGT
NEC、平城宮跡歴史公園において公園のスマート化に向けた実証実験を開始
10:30 HKT/SGT
NEC、IoT機器の改ざんを検知可能な軽量・高速ソフトウェアを提供開始
10:00 HKT/SGT
西证国际(00812.HK) 货源尽入强中手 爆升可期
09:12 HKT/SGT
Wednesday, October 9, 2019
LankaClear Launched LankaPay/JCB Co-badged Cards in Sri Lanka
16:00 HKT/SGT
三菱電機、AIでカメラ映像から特定の動作を自動検出する「骨紋」を開発
15:00 HKT/SGT
蓝光嘉宝服务业绩增速领跑同业 四川省物管龙头招股受关注
14:18 HKT/SGT
藍光嘉寶服務業績增速領跑同業 四川省物管龍頭招股受關注
14:17 HKT/SGT
Specially-Designed Toyota "Tokyo 2020 Version" e-Palette to Provide Automated Mobility to Athletes
14:05 HKT/SGT
トヨタ自動車、Autono-MaaS専用EV「e-Palette(東京2020オリンピック・パラリンピック仕様)」の詳細を公表
13:30 HKT/SGT
三菱重工サーマルシステムズ、中国・常熟市にカーエアコンの生産拠点を設立へ、市当局との合意書に調印
12:00 HKT/SGT
Benefited from Asset Restructuring of Parent Company, TCL Electronics to Integrate Resources to Explore Business Prospects
12:00 HKT/SGT
朗华国际集团有限公司进军金融科技领域 开拓虚拟银行业务
11:21 HKT/SGT
朗華國際集團有限公司進軍金融科技領域 開拓虛擬銀行業務
11:20 HKT/SGT
China Brilliant Global Limited Steps into Fintech, Expands into Virtual Banking Business
11:19 HKT/SGT
富士通、自治体初 練馬区と住民税業務へのAI適用を共同で実証
11:10 HKT/SGT
西海岸戦略 - 投資戦略と福祉ソーシャルエンターテイメントのグローバルなソーシャルプラットフォーム
11:00 HKT/SGT
西友が日立との協創を通じ、AIによる需要予測に基づき自動発注を行うシステムを導入開始
11:00 HKT/SGT
MHI Thermal Systems Concludes Agreement to Establish Automotive Air-conditioning Manufacturing Facility in Changshu, China
10:56 HKT/SGT
首家赴港台資創辦生技公司--東曜藥業掌握國際資源 打造藥企新契機
09:04 HKT/SGT
マツダ、令和元年度産業標準化事業表彰・経済産業大臣表彰受賞について
09:00 HKT/SGT
ソニー、薄型・軽量のICレコーダー ICD-UX570Fシリーズ発売
09:00 HKT/SGT
 ACN Search:

At this year's Autumn HKTDC Hong Kong Electronics Fair, the new Nanjing 5G Pavilion showcased the latest 5G industrial and commercial applications.

Daily Newsletter
Browse Press Releases
Press Releases by Industry »
Press Releases by Language »